دلمه قارچ
نوشته شده توسط : بابک د

مواد لازم:

قارچ بزرگ......................8-6 عدد
گوشت چرخی................200 گرم
پیاز متوسط....................1 عدد
... پنیر پیتزا ورقه ای.............1 بسته
نخود فرنگی،هویج آبپز......3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی..............1/5 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،ادویه..............به میزان لازم
روغن یا کره ...................2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:
پایه ی قارچها رو جدا میکنیم،قارچها را شسته و با پارچه ی نرمی خشک می کنیم
با مقداری روغن یا کره قارچها رو تفت میهیم که هم باعث نرم شدنش میشه هم شکل ظاهری زیبا تری پیدا میکنه.در حین تفت دادن به دو طرف قارچها نمک میزنیم که طعم دار بشن.
پیاز را تفت داده و گوشت چرخی رو بهش اضاف می کنیم وقتی آب گوشت جمع شد نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه فرنگی را اضاف میکنیم بهتر است مقدار کمی آب هم بریزید و بگذارید چند دقیقه با شعله ملایم بپزد تا گوشت سالم تر باشد.نخود فرنگی،هویج آبپز رو اضاف کنید.
از مواد به اندازه ای که قارچها پُر شوند درون قارچها میریزیم و پنیر رو روی اون قرار میدیم.
بدلیل اینکه مواد پخته هستند نیازی به پخت نیست فقط در حدی که پنیر طلایی رنگ شه اون رو توی فر میذاریم....

* به مواد میانی هرچیز دیگه ای که دوست دارید میتونید اضاف کنید،حتی میتونید به جای این مایه از مواد پیتزا مثل سوسیس و کالباس استفاده کنید.
*بجای پنیر ورقه ای میتونید از پنیر رنده شده استفاده کنید.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: دلمه , دلمه با قارچ , قارچ خوراکی ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: